Katten trimsalon

Katten:

Ook katten komen langs in mijn salon. Meestal gaat het om een langharige kat, maar de korthaar is zeker geen uitzondering. Als een korthaar in de salon komt gaat het vaak om een wat oudere kat die zichzelf niet meer zo goed kan verzorgen. Of een kat die te dik is en er niet meer zo goed bij kan. Zo ontstaat er klitvorming van kop tot staart. Dit is meestal wel uit te kammen, lukt dit niet dan is scheren de enige oplossing.

Een langharige kat heeft veel vachtverzorging nodig, vooral tijdens het ruiproces. Wanneer de onderwol los laat en er wordt niet gekamd, dan kan de vacht van de een op andere dag in de klit zitten. Wanneer de klitten niet de overhand nemen, kan ik proberen om die eruit te kammen/knippen om het kaal scheren te voorkomen. Als een langharige kat veel klitten of viltvorming heeft is scheren soms de enige oplossing. Het eruit kammen is nogal pijnlijk en stressvol. Een geschoren kat ziet er niet altijd mooi uit, maar de kat zal zich een stuk prettiger voelen.

De meeste katten ondergaan de behandeling vrij rustig. Een enkele kat is te angstig/agressief om te behandelen. Deze katten verwijs ik door naar de dierenarts. Wanneer u een afspraak maakt voor uw kat, kan ik u vragen of u erbij wilt blijven. Als een kat geheel geschoren moet worden is een extra handje makkelijk.Trimsalon Assendelft I Adres: Burg.de Boerstraat 55, 1566 KB Assendelft, Email: info@trimsalonassendelft.nl I Tel.: 0647923003
princess
Ontwollen:    vanaf 40 euro
Scheren:      vanaf 50 euro
Maine Coon  - Twister
Trimsalon Assendelft
Adres: Burg.de Boerstraat 53,
1566 KB Assendelft,
Email: info@trimsalonassendelft.nI
Tel.: 0647923003
TRIMSALON ASSENDELFT
trimsalon assendelft en omstreken
ook voor katten trimsalon assendelft