Hygiëne
Trimsalon Assendelft I Adres: Burg.de Boerstraat 53, 1566 KB Assendelft, Email: info@trimsalonassendelft.nl I Tel.: 0647923003
Trimsalon Assendelft is een kleine, nette trimsalon. De salon is voorzien van een tegelvloer, eveneens zijn de muren van de trimsalon geheel betegeld. Het plafond is van kunststof. Dit alles zorgt ervoor dat de trimsalon gemakkelijk te reinigen is zodat uw huisdier behandelt wordt in een frisse en schone omgeving.

Ik maak gebruik van een elektrisch verstelbare trimtafel en een R.V.S bad. Na iedere behandeling reinig ik de trimtafel en het bad. Daarnaast zorg ik ervoor dat er zo min mogelijk losse haren 'rondslingeren' in de salon. Is de laatste hond geweest, dan wordt de hele salon eerst grondig gereinigd.

Het afval met de losse haren wordt elke dag uit de salon verwijdert. De materialen die gebruikt worden hebben ook zo hun aandacht nodig. De borstels, kammen, scharen en scheerkoppen worden tussendoor gereinigd en gedesinfecteerd.

Hygiëne in de trimsalon vindt ik een zeer belangrijk aspect. De salon is een plek waar veel honden en katten komen. Een goede hygiëne is dan een vereiste om overdracht van besmettelijke aandoeningen en parasieten te voorkomen.

.

Trimsalon Assendelft
Adres: Burg.de Boerstraat 53,
1566 KB Assendelft,
Email: info@trimsalonassendelft.nI
Tel.: 0647923003
TRIMSALON ASSENDELFT
trimsalon assendelft en omstreken
ook voor katten trimsalon assendelft
trimsalon Assendelft
trimsalon assendelft
trimsalonAsendelft
® ©
® ©
® ©
® ©