Indien honden dagelijks worden verzorgd, zullen ze er sneller aan wennen om bij een trimsalon op de trimtafel te staan. Zij zullen een behandeling dan ook sneller accepteren.
Een hond die nooit geborsteld of gekamd wordt heeft eerder de neiging om te gaan bijten bij een trimsalon. Dit komt omdat het allemaal nieuw is voor de hond.

Het beste voor de pup is als u naar de trimsalon gaat als de pup ongeveer 3 maanden oud is, wacht hier niet te lang mee omdat dit hoort bij de socialisatie periode van de pup, ook kunt u dan voorkomen dat er klitten ontstaan, en dat uw pup hierdoor een slechte ervaring krijgt met de trimsalon, en dat uw hond het niet meer leuk vind om in de trimsalon te komen

Wilt u advies omtrent het gebruik van het juiste materiaal om uw hond op de juiste wijze te verzorgen, dan kunnen wij u daarin adviseren.

Aanleveren van uw hond

Denkt u even aan de volgende punten als u uw hond komt brengen. Dat is voor onze trimster en voor uw hond een makkelijk begin van de behandeling.
Omdat de behanding van uw hond een aantal uren zal gaan duren is ons verzoek om uw hond goed uit te laten voordat u uw hond bij ons aanleverd. Uw hond zal het als vervelend ervaren om zijn behoefte zo lang op te moeten houden.
Geef ons bij het afleveren van uw hond aan of er medische of fysieke afwijkingen zijn waar onze trimster rekening mee moet houden. Dit maakt het voor de trimster mogelijk om de trimbeurt van uw hond zo prettig mogelijk te laten verlopen.
Voer uw hond niet vlak voor een trimbeurt. Sommige honden kunnen door stress gaan braken. Voor uw hond is dat een onprettige ervaring en onze trimster heeft extra onnodig werk.
Probeert u alstublieft om uw hond zo droog mogelijk aan te leveren. Het trimmen van de vacht gebeurt als de vacht droog is. Mocht uw hond nat binnenkomen, dan moet onze trimster deze eerst volledig drogen, hetgeen meer tijd en geld kost.Wat kan ik zelf.

Regelmatig onderhoud van de vacht van uw hond is van wezenlijk belang. Begin van jongs af aan de hond al te laten wennen aan het borstelen en kammen van de vacht. Zo zal de hond op den duur accepteren dat haar of zijn vacht wordt behandeld door het baasje en dit niet als vreemd of bedreigend ervaren.
Trimsalon Assendelft
Adres: Burg.de Boerstraat 53,
1566 KB Assendelft,
Email: info@trimsalonassendelft.nI
Tel.: 0647923003
TRIMSALON ASSENDELFT
trimsalon assendelft en omstreken
ook voor katten trimsalon assendelft
Trimsalon Assendelft I Adres: Burg.de Boerstraat 53, 1566 KB Assendelft, Email: info@trimsalonassendelft.nl I Tel.: 0647923003